Select Page

Hoe doen we dit?

Wat is microvezeltechniek

SchoonmaakXperts werkt uitsluitend met de moderne microvezel techniek. Dit is effectief, werkt snel, is ergonomisch én milieuvriendelijk. De invoering van de microvezelmaterialen veroorzaakt een kleine revolutie in de wereld van het professioneel reinigen. Het is niet alleen simpelweg een andere doek of mop, maar een totaal andere techniek van schoonmaken.

Een microvezel is een ultradunne vezel die dunner is dan alle andere natuurlijke vezels. Als je de vezel onder de microscoop legt, zie je dat de vezel hoekiger is en anders van samenstelling waardoor vuil sneller hecht.

 

Kunststof wondervezel

De vezels bestaan uit twee polymeren: polyester dat graag water vast houdt en polyamide die graag vetten aan zich bindt. Een ideale combinatie voor grondig en effectief schoonmaken. Microvezel doeken verwijderen daardoor vuil en vlekken vollediger en sneller. Zowel voor vloer als objectreiniging zijn deze technieken ideaal.

 

Hygiënisch schoon

De doeken worden na gebruik door ons op een speciale manier op minimaal 90 graden gewassen en zijn daarna weer als nieuw herbruikbaar. SchoonmaakXperts zijn opgeleid in het gebruik van diverse soorten microvezel doeken. U heeft daardoor de zekerheid dat uw vloer of bureau niet wordt schoongemaakt met een dezelfde, vuile doek.

Communicatie & Werkprogramma

Vooraf maken we kraakheldere afspraken met u. Uiteraard over de schoonmaakfrequentie, -behoefte en over de inzet van onze mensen.

We gaan regelmatig met u om tafel om de kwaliteit van het schoonmaakwerk en uw wensen open met elkaar te bespreken. Door de mouwen op te stropen en door schoonmaakwerk aan te pakken op bijzondere locaties en high-end kantooromgevingen laten we uw bedrijf stralen. SchoonmaakXperts denkt met u mee en wij adviseren u direct als we besparingsmogelijkheden zien op de schoonmaakkosten.

 

Kwaliteit

SchoonmaakXperts werkt met een in de branche veel voorkomend kwaliteits- controlesysteem: DKS. We controleren op dagelijkse basis onze eigen mensen en kunnen zo direct aansturen op 100% schoon.

 

Oog voor schoon

Bijzonderheden spreken we eerst door en wij vullen uw wensenlijst graag aan met gerichte adviezen vanuit onze rijke ervaring. Zo vullen wij het werkprogramma op een voor uw locatie meest efficiënte manier. Onze medewerkers zijn proactief en letten ook op details zoals vuilscheiding, het vullen van de sanitair automaten en het op tijd legen van prullenbakken. Hygiëne staat hoog in ons vaandel, SchoonmaakXperts hebben oog voor wat écht schoon is.

 

Vertrouwen

We proberen uw business te doorgronden en passen ons werkprogramma daarop aan. Alles is daarin mogelijk. SchoonmaakXperts is flexibel en zet zich – als de omstandigheden dat vragen – dag en nacht voor u in. Bijzonderheden spreken we eerst door en wij vullen uw wensenlijst graag aan met gerichte adviezen vanuit onze ervaring. Voor ons is het vertrouwen dat u in ons stelt van grote waarde.

 

Betrokkenheid

Vanaf het eerst contact voelen we ons verantwoordelijk voor een brandschone werkomgeving. Perfect uitgevoerd schoonmaakwerk draagt ertoe bij dat uw medewerkers zich prettiger voelen en beter presteren. Uw gasten en klanten voelen zich meer welkom waardoor u een voorsprong heeft op uw concurrentie. We voelen ons betrokken bij uw succes maar we houden ons wel op gepaste afstand tot uw dagelijkse bedrijfsvoering. Die bescheiden rol nemen wij uiterst serieus.

Onze schoonmaakexperts

SchoonmaakXperts heeft goed georganiseerde, hooggekwalificeerde, gescreende schoonmakers in dienst met passie voor het schoonmaakvak. Uiteraard gaan wij integer om met gevoelige bedrijfsinformatie. We gaan voor een perfect resultaat en werken het liefst in een goede en prettige samenwerking.

Wij investeren in onze mensen en wij leren hen op uw locatie om te gaan met de eigentijdse microvezeltechniek. Zij krijgen training van een microvezelexpert zodat u verzekerd bent van de best opgeleide schoonmaakXperts specifiek gericht op uw locatie.

Uiteraard gaan wij integer om met gevoelige bedrijfsinformatie. We gaan voor een perfect resultaat en werken het liefst in een goede en prettige samenwerking.

Materialen

 

We werken uitsluitend met A-merk schoonmaakmiddelen via specialistische leveranciers en met werkmethoden die door jarenlange ervaring perfect zijn afgestemd op de praktijk. Ook leveren wij alle toebehoren voor sanitair, zoals toiletpapier, handdoekautomaten, zeep enzovoort.

Door onze schoonmaakdiensten verlengt u de levensduur van uw vloeren, meubilair en gebouwen. Wij zorgen voor schoonmaakcontinuïteit op het hoogste niveau en daar mag u ons altijd op afrekenen. SchoonmaakXperts zet net dat stapje extra en daarom adviseren wij u ook hoe u kosten kunt besparen. We denken met u mee over een efficiënt werkprogramma maar adviseren u ook over speciale schoonloopmatten en afvalscheiding. Dat bespaart ons tijd en levert u een kostenbesparing op

Schoonmaken 2.0

 

SchoonmaakXperts is helemaal van deze tijd. Via apps (voor smartphones) krijgen werknemers van SchoonmaakXperts hun werkprogramma per locatie aangeboden.

Zij gebruiken de app ook om schoonmaakartikelen te bestellen of aan te geven indien er aanvullend schoonmaakwerk nodig is.

Deze apps zijn gekoppeld aan onze digitale backoffice systemen zodat we voortdurend in contact zijn en blijven met onze mensen. Ook houden we via de app een digitaal logboek bij waar zowel de opdrachtgever als medewerkers van SchoonmaakXperts bijzonderheden kunnen melden. Simpel met één druk op de knop, inclusief foto.

 

Contact & Route

 

SchoonmaakXperts BV

E info@schoonmaakxperts.nl

BTW   NL.8542.20.707.B01
KvK    61130443
IBAN  NL63 INGB 0006 5912 00