06 - 158 88 986 [email protected]
Select Page

Onze Schoonmaakexperts

SchoonmaakXperts heeft goed georganiseerde, hooggekwalificeerde, gescreende schoonmakers in dienst met passie voor het schoonmaakvak. Uiteraard gaan wij integer om met gevoelige bedrijfsinformatie. We gaan voor een perfect resultaat en werken het liefst in een goede en prettige samenwerking.

Wij investeren in onze mensen en wij leren hen op uw locatie om te gaan met de eigentijdse microvezeltechniek. Zij krijgen training van een microvezelexpert zodat u verzekerd bent van de best opgeleide schoonmaakXperts specifiek gericht op uw locatie.

Het SchoonmaakXperts team bestaat uit Marjolijn, Cynthia, Nikita, Esther en Caitlin.

Bas Swart

 “Na een jarenlange carrière bij een groot online en succesvol reismerk is het tijd voor iets anders. Op een zoektocht naar antwoord op de vragen ‘waar krijg ik energie van in mijn werk’ en ‘wat wil ik de komende fase van mijn werkzame leven nog doen’ kwamen een aantal interessante antwoorden boven. In de combinatie ‘ondernemen in hospitality’ vond ik een passend antwoord op die vragen. Ik ben altijd ondernemend bezig geweest, maar was nooit de ondernemer zelf. Met SchoonmaakXperts kan ik die ambitie waarmaken. Mijn doel is een strakke en efficiënte organisatie neerzetten en een frisse wind  laten waaien door schoonmaakland. Ik ben een doener en ik wil graag de mouwen opstropen en schoonmaakwerk bij bijzondere bedrijven aanpakken. Zeker nu de crisis op zijn retour lijkt. Het is tijd om zaken weer te laten stralen!”